A fogyás legegyszerűbb útja!

Próbálja ki Ön is szalonunkban a műtét nélküli zsírbontások egyik legújabb generációját, mellyel fájdalom nélkül tudjuk egy-egy testrészének körfogatát akár 3 cm-rel is csökkenteni.

Ne habozzon, jelentkezzen kezelésünkre online, mert az első próba kezelést most 5 000 Ft-ért végezzük el Önnek!

Tovább a narancsbőr kezelésre
Alakformálás kockázat nélkül

Végleges szőrtelenítés

Ugye, hölgyeim, milyen jó lenne egyik nap arra ébredni, hogy a testünket nem fedi egyetlen felesleges szőrszál sem?

Tinédzser korunk óta nehezíti az életünket a szőr-kérdés, amelynek hatékony kezelési módszerei bizony sokszor fájdalmasak, kényelmetlenek, károsak vagy nagyon drágák. Az engedetlen szőrszálakat bizony folyamatosan karban kell tartani, ritka az a módszer, amely akár csak hónapokra szóló nyugtot hagyna nekünk. Bizony, nagyon jó volna arra ébredni, hogy a sok fáradtság, fájdalom és költség mind a múlté!

Számos átmeneti módszer – borotválás, epiláló krémek és gépek, fenyő- és cukorgyanta használata – elterjedése mellett a kutatók nagy energiákat fektettek a végleges megoldás megtalálásába is.

Nem csak azért volt erre szükség, mert nagyon sok időt, energiát és pénzt vitt el az ezzel való napi szintű törődés, hanem azért is, mert ezeknek a módszereknek számos mellékhatása ismert, amely a kellemetlen tünetektől a komoly gondokig számos nehézséget okozott. Ilyen pl. a szőrtüsző-gyulladás, amely, ha nem vigyázunk komoly gondok forrása lehet.

A végleges szőrtelenítésre – amely többnyire a szőrszálak hagymáinak, a szőrtüszőknek az elpusztításán alapul – már eddig is több módszert kidolgoztak. Léteznek szájon át szedhető szerek, a szőrös bőrfelületre kenhető krémek, amelyek a szőrnövekedést, illetve a szőrhagymák működését gátolják, lassítják vagy szüneteltetik. Sok és sokféle eredmény született ezek kipróbálása során, sajnos nőtársaink többségének nem jelentettek végleges megoldást.

A professzionális gépekkel, kozmetikában végzett végleges szőrtelenítési eljárások úttörője a lézeres szőrtelenítés volt. A bőr alá, a szőrtüszőbe “belőtt” lézersugár károsította azt és hosszú időre megállította annak működését. Az első generációs eljárások sajnos meglehetősen fájdalmasak, kellemetlenek, hosszan tartóak voltak, kevés eredménnyel és alacsony hatékonysággal, amellett, hogy a nem megfelelően pozicionált lézersugár károsíthatta a környező szöveteket is.

Az innovatív, ún. villanófényes eljárás sokkal kellemesebb tapasztalatokkal jár. A kezelés nem fájdalmas, a tűszúrás-szerű kellemetlen érzések elmaradnak, csak melegedést lehet érezni a bőrfelületen, de a fejlettebb gépeknél már ezt is tudják ellensúlyozni a kezelőfej és bőr hűtése révén.

A végleges szőrtelenítéssel kapcsolatban nagyon fontos még egy elképzelés eloszlatása, amely a kissé nagyzoló elnevezésből adódik. Ne gondoljuk, hogy egy néhány perces kezelés után varázsütésre megszabadulunk a bosszantó szőrszálaktól!

Ha belevágunk a végleges szőrtelenítésbe, első körben is kezeléssorozattal számoljunk (3-6 kezelés).

Ennek az az oka, hogy a kezelés a növekedési ciklus egy bizonyos szakaszában tartó szőrszálaknál hatásos, a másik ok, hogy természetes módon kimaradhatnak szőrszálak a kezelés során. (Az innovatív IPL SHR kezelésnél ennek már kisebb az esélye, hiszen a világon létező legnagyobb méretű lézerfejjel szerelték fel, amely nagy felületet fed le egyszerre.)

A szőrszálak növekedési ciklusához hozzátartozik az is, hogy mennyire sötét a színük és fontos tudnunk azt, hogy a lézeres szőrtelenítés a pigmentsejteket használja ki a hő fejlesztésére. A kezdő kezeléssorozat után több éves “pihenő” következhet, utána azonban valószínűleg szükség lesz fenntartó kezelésekre, mert a szőrtüszők regenerálódhatnak.

Jelentkezzen be végleges szőrtelenítő kezelésünkre online!

Végleges szőrtelenítés IPL technikával

Kérjen időpontot IPL+RF végleges szőrtelenítő kezelésünkre egyszerűen online!